+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Керамички брекети

   Шифра: bB-06/1 Категорија

   Брекети керамички Roth slot 0.022ʺ

   Шифра: bB-06/1 Категорија
   Пакување: комплет брекети 20пар. (горни, долни) Со куки на 3ка; 345 и без куки