+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Празен кертриџ 18г

Шифра: AX-73/1 Категорија Марка:
Шифра: AX-73/1 Категорија Марка:

Празен кертриџ за полнење со материјал за флексибилни протези 18г.