+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Материјал за изработка на индивидуални лажици

Шифра: BP02 Category: Brand:
Шифра: BP02 Category: Brand:

Термопластичен материјал за изработка на индивидуални лажици.
Пакувањето соджри 5 за горна вилица, 5 за долна вилица, 3 за фронт, 2 за постериорна регија лажици.