+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Електричен микромотор Sirona BL ISO

Електричен микромотор Sirona BL ISO ,
-Без четкички со лед светло ултра тивок
-Обезбедува максимален торк од 90 до 40 000 вртежи
-Екстра краток и лесен нај ергономски мотор во класата
-Можност за ендо функција и поврзување со апекс локатор.
- Моментална старт стоп функција