За Нас

Почитувани посетители,

Добредојдовте на презентацијата на компанијата BORDEN.

BORDEN е компанија составена од тим на менаџери и сервисери со долгогодишно искуство во стоматолошката пракса.
Целта на Борден тимот е ефикасно пласирање на производи со сигурен и врвен квалитет на пазарот, континуирана едукација со цел да се биде во чекор со светските трендови и иновации, како и проширување на мрежата на задоволни клиенти. Стварајќи доверба на темел на взаемно почитување со клиентите веруваме… Повеќе…

Топ производи